Dasse-netbalspelers presteer

Op die foto verskyn agter, van links: Alicia Sambo, Mienke Doubell,Haigha-Rose Groenewald, Elana van Zyl, Adunaike Herling, Suné Basson en Ivana Sefoor. Voor, van links: Jalin Haradien, Petrusa Marais, Leané Pottas en Lizanne Rall. Christel Jooste was afwesig tydens die neem van die foto.

Dasse-netbalspelers presteer

Elf van die skool se netbalspelers is na afloop van die Eden Proewe in die Eden-spanne opgeneem.
Die volgende spelers is gekies: O/14: Suné Basson en Mienke Doubell. O/15: Lizanne Rall en Christel Jooste. O/16: Jalin Heradien en Ivana Sefoor. O/17: Alicia Sambo en Adunaike Herling. O/18: Haigha-Rose Groenewald, Leané Pottas en Elana van Zyl.
Hierdie Dasse gaan vanaf 12 – 14 Julie 2018, te Wellington, in die verskillende ouderdomme se Eden-spanne aan die Interdistrik netbaltoernooi, deelneem.
Petrusa Marais, Toerisme-onderwyser en netbalafrigter van Hoërskool Langenhoven is gekies as netbal-gradeerder en -skeidsregter vir die Rhino-week wat dié SA O/16-toernooi is, wat vanaf 2 – 6 Julie 2018 te Sun City plaasvind. Hierdie prestasie verg baie harde werk, want slegs 14 word in die Wes-Kaap gekies wat deur die Suid-Afrikaanse skole netbal gekeur word.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp